avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, se poate acționa în judecată un angajat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, se poate acționa în judecată un angajat care a ...

Buna ziua, se poate acționa în judecată un angajat care a adus ofense grave superiorului direct? Este de neacceptat un astfel de comportament.
Mulțumesc.
Pe lângă sancțiunile disciplinare care pot fi dispuse de către societate ,persoana respectiva poate solicita daune morale untr un proces civil.Discutati cu un av pt a intelege ce se poate obține ce probe sunt necesare etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am o mica problema, o persoana imparte stickere pe ... denisa.228 denisa.228 Buna seara, Am o mica problema, o persoana imparte stickere pe whatsapp cu mine atasate cu anumite mesaje din viata personala fara acordul meu. Pot sa o ... (vezi toată discuția)
Insulta si calomnie coryzalia coryzalia As vrea sa stiu daca aceste delicte au fost reintroduse in Noul Cod penal din 2015. (vezi toată discuția)
Abatere disciplinara delia25 delia25 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un model de proces verbal pt abatere disciplinara. Multumesc! (vezi toată discuția)