avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, pot reclama construcția unui acoperiș cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, pot reclama construcția unui acoperiș cu placi ...

Bună ziua, pot reclama construcția unui acoperiș cu placi vechi de azbociment. Știind ca este cancerigen ma gândesc la sănătatea mea și a copiilor mei. Construcția este făcută cu înclinația înspre proprietatea mea și apa se scurge la mine în curte.
Vă mulțumesc!
Buna ziua.
In primul rând, nu are voie ca apa să se scurga în curtea dvs.
Pentru aceasta îl notificați pe proprietarul imobilului sa-și schimbe înclinația/panta acoperișului. Dacă refuză, va trebui să-l chemati în instanță pe obligația de a face.
Iar în ceea ce priveste azbocimentul de la acoperiș , este clar că prin obligarea acestuia să-și schimbe panta de scurgere, nu va mai putea reface acoperișul tot cu azbociment.
Luați legătura cu un avocat din zona dvs. pentru că atât notificarea cât și acțiunea în instanță trebuie semnată și trimisă de avocat, pentru a avea valoare juridică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperis cu panta spre vecin florin_gp florin_gp Imi construiesc o casa P+E+M. Am terminat parterul, etajul si sunt in etapa de constructie a acoperisului. Desi in proiect(autorizat de ministerul de ... (vezi toată discuția)
Construcție noua vecin nemulțumit ritaeniko1 ritaeniko1 Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu un răspuns. Anul trecut in Octombrie am achiziționat o casa veche la tara. Vânzătorul, nepotul vechiului ... (vezi toată discuția)
Schimbare panta acoperis catre vecin sonia54 sonia54 La solicitarea fostului proprietar, vecin, in ideea unei bune vecinatati, am schimbat panta acoperisului la o constructie din caramida si chirpici situata pe ... (vezi toată discuția)