avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Cererea pentru concediu îngrijitor se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Cererea pentru concediu îngrijitor se arhivează ...

Bună ziua,
Cererea pentru concediu îngrijitor se arhivează la dosarul de persoanal și cât timp se păstrează?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 4 August 2023
Cererea pentru concediu îngrijitor se arhivează la dosarul de personal.

Dosarele de personal se păstrează timp de 75 de ani, conform Anexei nr. 6 a Legii nr. 16/1996 a Arhivelor Naționale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivarea societatilor comerciale Romică Stoica Romică Stoica Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Care sunt termenele de arhivare a documentelor unei societati comerciale, pentru ca pe Legea 16/1996 nu se prevad ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.va rog sa imi spuneti cat timp se păstrează,actele ... Superbombita Superbombita Bună ziua.Va rog sa imi spuneti cat timp se păstrează,actele angajaților (state de plata,acte ale lor etc)La resurse umane.Ce lege si ce anexă.Multumesc (vezi toată discuția)
Timpul legal de pastrare acte salarii Isabela68 Isabela68 Imi poate spune cineva care este timpul legal de pastrare a actelor de salarii? Si ma refer aici nu numai la statele de salarii, care se pastreaza 50 de ani. ... (vezi toată discuția)