avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Doresc clar decizii ale instantelor din tare limitare ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Doresc clar decizii ale instantelor din tare limitare numar animale ...

Doresc clar decizii ale instantelor din tare limitare numar animale bloc sau curte. Doresc decizii clare ale instantelor , unde s-a castigat proces , cand era vorba de o limitare la bloc , cat si la curte . Am nevoie de multe decizii
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Căutați pe google sunt n portaluri .cu jurisprudența etc.Nu sta nimeni sa va trimită practica din n.motive timp,trebuie anonimizata,nu stiu daca exista etc..Aici se răspunde punctual la întrebări. .Mai mult decât atât chiar în ipoteza în care găsiți ceva soluții asta nu insena ca o sa și câștigați un eventual.proces jurisprudența nefiind izvor de drept și obligatorie pt alte instante..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spete identice-sentinte diferite? bogdanl bogdanl Buna seara. Angajatorul a depus plangere penala impotriva mea si dupa 3 saptamani m-a concediat pt acelasi motiv pt care s a depus plangerea penala. Am vazut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua o intrebare proprietarii care detin caini si pisici ... Valentin94 Valentin94 Buna ziua O intrebare Proprietarii care detin caini si pisici la bloc trebuie sa achite taxa suplimentare pentru intretinere? Exista lege pentru care ... (vezi toată discuția)
Jurisprudenta cjce -izvor de drept sau nu? Antoanela Geaman Antoanela Geaman Avand in vedere ca Romania este membra a U.E si conform art 148 alin 2 din Constitutia Romaniei: [i](2) Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor ... (vezi toată discuția)