avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua un minor de 17 ani poate sa locuiasca la o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua un minor de 17 ani poate sa locuiasca la o matusa fara ...

Buna ziua un minor de 17 ani poate sa locuiasca la o matusa fara voia parintilor
Cel mai recent răspuns: Ryel , utilizator 23:49, 27 August 2023
Ce motive are acest minor de 17 ani ca sa nu mai stea cu parintii lui si sa aleaga sa locuiasca la o matusa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate un minor peste 16 ani sa plece de acasa? popescu alexandra popescu alexandra Buna ziua!Am si eu o intrebare : un minor de 17 ani ai carui parinti sunt divortati,custodia fiind incredintata mamei ,poate sa paraseasca domiciliul acesteia ... (vezi toată discuția)
Custodie copil wasilewasile wasilewasile Buna ziua; Sunt divortat si am un copil in varsta de 3 ani si jumatate care sta la mine dar am custodie comuna. Trebuie sa plec cu serviciul in afara pe o ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului la 17 ani grigore_pop grigore_pop Buna ziua, As vrea sa intreb daca un minor de 17 ani poate locui singur. Daca parintii sesizeaza politia il pot aduce inapoi in ciuda dorintei fiului? Ce ... (vezi toată discuția)