buna ziua am o intrebare , am lucrat timp de 7 anii la o ambulanta privata dar din mai multe motive am dimisonat ca sa ma angajz la stat la ambulanta indeplinesc toate cerintele mai putin ca nu am liceul terminat dar eu inca profezez sa merg la liceu sunt la fara frecventa de ce nu ni se ofera si noua o sansa chiar daca nu am terminat liceul ,il continui pana imi iau diploma dar sa-mi permita si sa lucrez ,sau sa fiu angajat pana la absolvirea liceului si pe urma aduc diploma exista vreo lege care sa permita angajarea mea la ambulanta si sa-mi continui liceul pana la absolvire
Ambulantier,Paramedic, sofer autosanitara Cat. B1/B2+ operator registratori de urgenta astea sunt toate functile pe care le-am prin diplome si atestate . Am sa va tin la curent ce raspuns voi primi de la Domnul Arafat.
Nivel de studii
Ilie88
Daca am terminat ASE-Cibernetica, ma pot angaja pe postul de Ambulantier (Cod COR 325802). Mentionez ca nu am alte cursuri terminate. La nivelul de studii ... (vezi toată discuția)
Inspector ssm
sisica
Buna ziua !
Am absolvit un liceu teoretic, am terminat facultateade Stiinte Economice (momentan sunt economist) si acum m-am inscris la un master la ... (vezi toată discuția)