Buna ziua !
Am si eu o intrebare legata de contractul de comodat intre firma si angajat pe masina personala a angajatului.
Bonurile de combustibil sunt decontate in baza foii de parcurs si tichet.
De doi ani lucrez ca angajat si folosesc masina personala in scopul desfasurarii activitatii pentru firma .
Precizez , firma nu deconteaza decat combustibilul , intretinerea autoturismului si reparatiile le.platesc eu din buzunarul meu.
Intrebare :
S-a defectat autoturismul si reparatia m-a costat 10.000 lei ,bani pe care i-am platit eu !
Firma , in baza contractului de comodat nu are nicio responsabilitate in reparatia autoturismului ?
Multumesc frumos !
george-neagu
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Se poate deconta 50% în baza unui decont de cheltuieli aprobat de firma la care atașați documentele justificative (facturi, bonuri fiscale) pentru cheltuielile de reparație, cheltuielile de întreținere și cheltuielile cu piesele de schimb pentru acel auto.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.