avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Conditii creare Site IFN
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Conditii creare Site IFN

Buna ziua, ca si freelancer la inceput de drum, m-am lovit de o problema la care chiar nu am reusit sa gasesc un raspuns concret si pe intelesul meu. Am un client pentru care gestionez conturile de promovare online ( ads manager ) , si care doreste sa isi creeze o pagina pentru IFN-ul detinut. In urma discutiilor purtate cu clientul meu, am inteles ca este posibil sa existe anumite conditii care trebuiesc indeplinite la crearea acestui site... dar nu am reusit sa gasesc nimic concret online... Oare ma puteti ajuta va rog cu niste informatii concrete ? Sau unde as putea gasi aceste conditii daca exista ?
Va multumesc anticipat.
O zi placuta in continuare

Alte discuții în legătură

Adeverinta de venit poate fi obtinuta online. cum trebuie sa procedezi? precious007 precious007 Buna ziua, Am gasit acest articol pe site \"Adeverinta de venit poate fi obtinuta online. Cum trebuie sa procedezi? M-am inregistrat pe site-ul ANAF am ... (vezi toată discuția)
Date pesonale - cont site online Dune D Dune D Cu ceva timp in urma mi-am facut un cont pe un site online de vanzari si licitatii unde am adaugat un anunt. La cearea contului a trebuit sa introduc datele ... (vezi toată discuția)
Comisioane bancare restante ANCA2002 ANCA2002 Am aflat cu stupoare ca firma mea are de plata la banca 2.800 RON COMISIOANE RESTANTE. Firma in 2002 a deschis niste conturi colectoare pentru punctele de ... (vezi toată discuția)