Cu ceva timp in urma mi-am facut un cont pe un site online de vanzari si licitatii unde am adaugat un anunt. La cearea contului a trebuit sa introduc datele personale (Nume/Prenume; adresa domiciliu; nr. telefon; locatie; adrsa e-mail). Acu cateva zile accesul la cont a fost restrictionat definitiv pe motiv ca am incalcat regulamentul (termeni si conditii) prin crearea de conturi multiple. Total gresit , am un singur cont doar ca mai sunt si alte persoane care au anunturi asemanatoare cu al meu. Am incercat sa le explic situatia dar fara rezultat. De fiecare data am primit acelasi raspuns fara explicatii. Dar nu asta este problema, nu ma deranjaza ca nu imi mai pot desfasura activitatea la ei pe site, problema e contul meu unde am datele personale. Contul meu inca este la ei pe site. La fel si datele mele personale. Daca dam in motoarele de cautare si introducel titlul anuntului sau un fragment, apare pe prima pagina unde oricine si de oriunde poate sa acceseze link-ul si sa vizualizeze anuntul cu tot ce contine el : poze; descriere ; locatie; nume... Am trimis un e-mail la departamentul lor de sesizari si le-am cerut sa imi stearga contul si datele personale. Au trecut cateva zile si nu am primit nici un raspuns. intre timp am mai dat 2 mail-uri si tot degeaba. Ce pot face in situatia asta? cum ii pot determina sa imi stearga contul ? exista vreo modalitate legala ?
Furt identitate
IulianOprisan
Buna ziua,
Cineva imi foloseste numele si numarul de telefon pentru a-si face conturi si pentru a publica anunturi pe site-uri de imobiliare cu vanzarea unui ... (vezi toată discuția)