avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua.Acum trei zile am apelat la un atelier de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua.Acum trei zile am apelat la un atelier de colantari ...

Buna ziua.Acum trei zile am apelat la un atelier de colantari ptr .recondiționarea farurilor la un audi q5 și nu mi sa dat bon lucrarea fiind efectuată în bătaie de joc ..a polizat farurile direct cu un flex până a distrus un far ,a aplicat folie pe ele și nici asta nu a fost pusă cum trebuie fiind plina de impurități un far are o pata mare ptr că la polizat prea mult .Ce pot să fac în situația asta?un far distrus iar folia este plina de impurități.Un atelier in care lucrează un singur băiat fără experiență și cred că destul de scump.300 lei ma costat distrugerea farurilor Macar ce pot face că sa nu mai pățească și alții ?Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 August 2023
bobinatorul, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:44, 5 August 2023
Daca detineti dovezi=documente pentru prestatie,aveti dreptul legal sa sesizati oficial protectia consumatorului inclusiv sa va ridicati cu pretentii impotriva administratorului/patronului atelierului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor neinsotit retinut in hipermarket pentru presupusa distrugere LarisaU LarisaU Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca exista o lege care interzice unui minor de 14 ani sa umble neinsotit in oras, piete, magazine, hipermarketuri, etc. si ... (vezi toată discuția)
Nu-mi pot auzi si nici vedea copilul crescut de mine Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu în 2000 m-am despărțit,având un băiat minor de 4,6 ani atunci.juristul care a întocmit divorțul în comun acord a refuzat sa treacă și ... (vezi toată discuția)
Nu pot intra in posesia apartamentului deoarece o persoana locuieste acolo mocanu_anghel mocanu_anghel Buna ziua! Am achizitionat un apartament in care locuia deja o batrana fara forme legale, fara sa aiba vreo legatura cu proprietarul, fiind adusa sa locuiasca ... (vezi toată discuția)