avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Merita sa apelez la justiția românească sau sa ma ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Merita sa apelez la justiția românească sau sa ma dau bătut? ..

Merita sa apelez la justiția românească sau sa ma dau bătut și sa apelez la CEDO?

Salutare tuturor,

Am o problema de natura psihica și, conform legislației în vigoare nu pot adopta un copil. Ma gândeam sa acționez DGASPC-ul în instanta pentru schimbarea legislației deoarece în tarile normale la cap nu asta este un impediment. Și ma gândeam la următoarea faza : Sa dau Protecția Copilului în judecata și sa fiu judecat în lipsa, pierd procesul, cer apel în instanta, pierd din nou, iar apoi sa ridic cazul la CEDO unde, mai mult ca sigur o sa am câștig de cauza. Voi ce părere aveți? Merita sa apelez la justiția românească sau nici sa nu ma complicat? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:29, 16 August 2023
"M-am gândit sa apelez la o mama surogat"
Nu e o idee rea.
Puteti face asta si in Romania, desigur, neoficial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adoptie Armenteros Armenteros Buna seara Am 34 de ani si iubita mea sufera de schizofrenie paranoida, handicap gradul doi accentuat. Medicul ei mi-a spus sa o parasesc pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)
Capacitatea de discernamant ..sorin, ..sorin, Sunt gravida in luna a 8-a. Am un diagnostic de schizofrenie paranoida, stabilit in urma unei internari intr-un spital de psihiatrie in 2019. La consultul ... (vezi toată discuția)
Redobândire permis de conducere - boli psihice pentru că este ... Reloaded912 Reloaded912 Redobândire Permis de Conducere - Boli Psihice Pentru că este un subiect intens discutat pe forum de multe ori, am zis sa postez aici cum îți ... (vezi toată discuția)