avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Bunicii mei aveau un teren cu număr de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Bunicii mei aveau un teren cu număr de casa intr-un ...

Buna seara,
Bunicii mei aveau un teren cu număr de casa intr-un sat unde terenul nu costa foarte mult, dar are valoare sentimentală pentru mine
Pe acel teren nu mai exista locuinta de 30 de ani
Cum as putea legal sa pun acel teren pe numele meu?
Pe unchii mei nu ii intereseaza sa se faca o succesiune pentru ca ar fi costuri mai mari decât valoarea terenului
VA multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:04, 7 August 2023
Succesiunea va fi dezbatuta in instanta faca de bunavoie la notar nu se vrea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune bunica decedata de 9 ani cameliastefan cameliastefan Este vorba de o casa din pamant (construita de bunicul si bunica mea) la tara cu teren aferent si pamant agricol pe numele bunicii. Bunica, care avea 2 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. tatăl meu se afla într-o situație neplăcută ... mia_livia mia_livia Bună ziua. Tatăl meu se afla într-o situație neplăcută din cauza fratelui său vitreg și anume, acesta din urma s-a trezit după 17ani de la moartea ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunici. 2 din 6 copii ai acestora sunt decedati Ica23 Ica23 Buna seara. Am cateva nelamuriri legate de o succesiune ce dorim sa o dezbatem. Parintilor mei le-a ramas “mostenire” (buncii au impartit tot ce aveau in ... (vezi toată discuția)