avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Lucrez la o autoritate publică și doresc ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Lucrez la o autoritate publică și doresc să depun ...

Bună ziua,
Lucrez la o autoritate publică și doresc să depun dosarul pentru pensie anticipată (am varsta de 63 ani și 8 luni și 38 ani vechime), în momentul în care o sa-mi vina decizia pot să mai lucrez până la sfârsitul anului (dacă da ce trebuie să fac)?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:29, 7 August 2023
In momentul comunicarii deciziei, contractul de munca inceteaza de drept ... pensia anticipata nu se poate cumulata cu salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata atenastef atenastef Buna ziua, Intrebarea mea cu referire la Pensia anticipata este pentru o : Salariata, : data nastere - 03.03.1957 vechime in munca - ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala Emilia Tofan Emilia Tofan Am un angajat care doreste sa se pensioneze anticipat. Indeplineste conditiile de varsta si stagiu de cotizare asa cum sunt prevazute de legea 19/2000. ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca nu am incetat cim-ul unei persoane care indeplinea conditiile pentru a iesi la pensie? nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna ziua. Unul dintre administratori este femeie si ar fi trebuit sa iasa la pensie la limita de varsta in mai 2011. Este nascuta in aprilie 1952 si are o ... (vezi toată discuția)