avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Modificare act administrativ. Buna ziua , Lucrez la o ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Modificare act administrativ. Buna ziua , Lucrez la o primărie ...

Modificare act administrativ.
Buna ziua ,
Lucrez la o primărie rurală pe asistenta sociala.Sunt încadrat consilier clasa I.Doresc sa mă transfer la o instituie publica , însă postul disponibil este de inspector clasa I.Cum as putea sa modific încadrarea de consilier în inspector .
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:08, 11 August 2023
Prin transformarea postului se poate face .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt funcții publice generale echivalente, vă puteți transfera fără nici o problemă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numirea ca inspector in urma promovarii in clasa a functionarilor publici din sanatate sonias sonias Am rugamintea sa-mi spuneti actul normativ care reglementeaza numirea ca inspectori a functionarilor publici promovati in clasa si care desfasoara activitate ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a unui functionar public marilena74 marilena74 am sustinut examenul de promovare in clasa in data de 14.02.2012 cand am fost si promovata.in data de 27.02.2012 a fost adus adus la cunostinta consilierilor ... (vezi toată discuția)
Consilier personal - achizitii publice consilierul personal al primaului are dispozitie cu atributii de achizitii publice,dar seful vrea sa renunte la functia de consilier personal, sa modifica ... (vezi toată discuția)