avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitii publice

Buna,am o nelamurire privind achizitia publica.In lege scrie ca se poate achizitiona direct un produs,seviciu sau lucrare daca echivalentul in lei nu depaseste 15 000 euro,iar pe forum am gasit discutand de echivalentul a 10 000 euro.Care suma e corecta pentru achizitia directa?
Cel mai recent răspuns: RARY , utilizator 11:53, 28 Ianuarie 2010
Buna !
Conform ART. 19 din O.U.G. 34 / 2006 ACTUALIZATA pragul pentru achizitii directe este de 15.000 euro .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpãrarea directã ºi 3 oferte gajnandi gajnandi Buna ziua. Am doua intrebari. 1- Limita de sume pentru a se incadra in cumparare directa (sub 10 000 EUR fara tva) este valabil pentru contract sau pe ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa-fara anuntarea rezultatului ContSters161126 ContSters161126 Am primit o cerere de oferta pentru o achizitie directa de servicii medicale din partea unei autoritati contractante Au trecut aproximativ 2 luni de la ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa de la o firma neplatitoare de tva cameliapstl cameliapstl buna ziua am si eu o mare nelamurire exista un contract de servicii intre o institutie publica si o firma neplatitoare de TVA; valoarea contractului a ... (vezi toată discuția)