avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abonament la sala pentru angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abonament la sala pentru angajat

Salutare. Am un SRL in care este angajata logodnica mea, am posibilitatea sa-i facturez abonamentul de fitness pe firma? Auzisem ceva la un moment dat ca angajatorii pot plati chestiuni de genul acesta.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 11:31, 8 August 2023
Buna ziua!
Gasiti detalii aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege service lift și verificare lift Raoul00 Raoul00 Bună ziua! Doresc sa fiu informat dacă suntem obligați ca și asociație de locatari, cu bloc de 11 nivele și lift, sa plătim atat abonament de service ... (vezi toată discuția)
Contract upc neindeplinit Ioanaaaa91 Ioanaaaa91 Buna ziua, Am facut in vara un contract de furnizare servicii digitale cu UPC-ul,pe o perioada de 2 ani.l La cateva luni m-am dus la sediul lor si mi-am ... (vezi toată discuția)
Student, infiintare firma srl-d 24502695 24502695 Sunt student, la sfarsitul anului 2, si as vrea sa infiintez o firma SRL/SRL-D. Mentionez ca la inceput voi lucra singur(nu voi avea angajati). As vrea sa o ... (vezi toată discuția)