avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , Se acorda de la un srl cu 160 angajați ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , Se acorda de la un srl cu 160 angajați ajutor naștere ...

Buna ziua ,
Se acorda de la un srl cu 160 angajați ajutor naștere copil tatălui daca este salariat ?
Soția este salariata la alt srl și se pare că i se va acorda ajutor ptr naștere copil .
Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 8 August 2023
goguxxl, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:12, 8 August 2023
Un asemenea ajutor se acorda daca - si numai DACA - in CCM aplicabil ( daca exista ) , sau in ROI-ul firmei , sau in CIM este prevazut . Daca nu , angajatorul nu are nici un fel de obligatie in acest sens , indiferent cat de mare e firma .
Ultima modificare: Marți, 8 August 2023
CHKa, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu conteaza numarul de salariatii..poate fi si unul , daca in documentele la nivel de angajator se mentioneaza o astfel de acordare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor nastere copil claudiah28 claudiah28 Buna ziua Cel de-al doilea copil al meu se va naste in timpul Cic-ului ptr primul copil. Intrebarea mea e daca angajatorul ar trebui sa-mi acorde ajutorul ... (vezi toată discuția)
Ajutor de nastere GeorgianaF GeorgianaF Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu regimul fiscal al ajutorului de nastere. Din ce inteleg eu, acesta nu mai este obligatoriu. Se poate acorda de ... (vezi toată discuția)
Calcul salar mediu C.Geta C.Geta as dori sa stiu modalitatea de calcul a unui salar mediu pe unitate(ptr nasterea unui bebe).se calculeaza pentru luna in care s-a nascut bebe?precizez ca in ... (vezi toată discuția)