avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retinut Vama Veche Buna ziua, saptamana trecuta am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retinut Vama Veche Buna ziua, saptamana trecuta am fost oprit ...

Retinut Vama Veche
Buna ziua, saptamana trecuta am fost oprit de jandarmi in vama veche legitimat si perchezitionat, ei gasind la mine un plic care nu era al meu, nu stiu ce se afla inauntru, am fost dus la sectie amprentat facut poze, nu m au lasat sa dau declaratie au zis ca ma cheama ei la declaratie, m au pus sa semnez si sa plec, eu cred ca a fost pus de ei
La ce ar trebui sa ma astept? Cum pot afla despre ce e vorba?
Eu nu locuiesc la adresa din Buletin, ce ar trebui sa fac sa schimb adresa unde primesc instiintarea?
Ultima modificare: Marți, 8 August 2023
Edddssss, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:19, 9 August 2023
ei gasind la mine un plic care nu era al meu, nu stiu ce se afla inauntru

Si marmota impacheta ciocolata..

La ce ar trebui sa ma astept?

Deținerea de droguri, pentru consum propriu, este considerată infracțiune și se poate pedepsi cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, pentru droguri de risc, și cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani, pentru droguri de mare risc.
Cum as putea sa schimb adresa corespondentei daca nu locuiesc la adresa din Buletin?
Va puteți angaja avocat.
Este dificil sa schimbați ceva în acest moment fără a avea avocat.

Veți avea nevoie de avocat și la audiere.
Chestia cu marmota și ciocolata poate crea probleme și se impune sa discutati cu un avocat despre acest lucru.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prinși cu 3 grame de canabis Xmousy11 Xmousy11 Aseară in jurul orei 2 ma aflam in mașina cu prietenii mei, ne-a oprit rutieră la un control de rutina. Amica mea conducea. i s-a pus aparatul etilotest, ... (vezi toată discuția)
Am fost prins din cauza inconstientei mele ! Paulbpl Paulbpl Am fost intrun poligon singur sa vad ce are masina pt ca mirosea a motorina de la aer conditionat. in timp ce incercam sa rezolv problema a aparut o masina cu ... (vezi toată discuția)
Droguri plantate in ghiozdan, gasite la perchezitie la intrare la festival CyClopedy CyClopedy Buna ziua, zilele trecuta am fost surprind de o surpriza neplacuta cand la intrarea festivalului \"Electric Castle\", domnul care m-a perchezitionat a scos un ... (vezi toată discuția)