avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost angajat pe perioada determinata ca profesor in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost angajat pe perioada determinata ca profesor in anul scolar ...

Am fost angajat pe perioada determinata ca profesor in anul scolar 2022-2023, contractul incetand pe data de 16 iunie 2023. Ca sa mi se plateasca zilele de concediu neefectuate ar fi trebuit sa fac cerere? Sincer am facut, dar nu am primit banii la ultimul salariu platit.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 8 August 2023
Nu e obligatoriu ..obligatia incumba din prevederile legii si nu ca urmare a cererii dvs .

Incercati sa luati legatura cu unitatea de invatamant , iar in caz de refuz sesizati Inspectia Muncii sau promovati o actiune in instanta ori apelati la meidere/conciliere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fost cadru didactic am ieșit la pensie pe 1 iulie 2023, în ... Oprea Valeria Oprea Valeria Fost cadru didactic am ieșit la pensie pe 1 iulie 2023, în timpul anului scolar, având acest drept(am împlinit pe 04.06 2023 65 de ani)S a făcut cu ... (vezi toată discuția)
Efectele concediului medical asupra pensionarii Olaru Marioara Olaru Marioara Sotul meu este profesor, a implinit 63 ani la 1 apr 2008 si trebuia sa se pensioneze pe data de 1 sept 2008, dar pt ca aceasta era prima zi din urmatorul an ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna carmen_dida carmen_dida Buna ziua. Va scriu in legatura cu o situatie in care ma aflu, legata de plata zilelor de concediu neefectuat. Lucrez in ... (vezi toată discuția)