avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Atac asupra la 2 minori si un major de catre o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Atac asupra la 2 minori si un major de catre o persoana majora.

Buna ziua,sunt minor si ieri seara ma indreptam spre casa pe la 3 dimineata insotit de un major si inca o persoana minora.Am fost atacat de un individ major pe drum care m a lovit pe mine dar si pe major si minora,nu aveam niciun conflict cu atacatorul,nu il cunosteam si era intoxicat.Dupa ce ne a atacat a fugit si noi am chemat politia si ambulanta deoarece aveam arcada sparta si ochiul vanat.Ce consecinte ar putea primii atacatorul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:34, 8 August 2023
Raspunsul la intrebarea dv il poate oferi numai procurorul de caz dupa analizarea probelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de omor cu securea Tibi1991 Tibi1991 Bună ziua. Ieri un individ a fost la mine la poarta cu mașina proprie și a început sa clansoneze și sa dea cu un obiect de fier în porti și adresând ... (vezi toată discuția)
Buna alex_17xxx alex_17xxx care poate fi urmarile finale la un dosar penal in care sunt implicat ca inculpat, adica am condus pe drumurile publice in stare de ebrietate,avand alcoolemia ... (vezi toată discuția)
Probleme in urma unui conflict iondache iondache In primul rand va multumesc pentru faptul ca ati intrat pe topicul creat de mine cu intentia de a incerca sa ma ajutati. [b]Cei care nu au rabdare sa ... (vezi toată discuția)