avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Dacă am demisionat din funcția publica mai este ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Dacă am demisionat din funcția publica mai este valabila interdicția ...

Dacă am demisionat din funcția publica mai este valabila interdicția de 3 ani pentru incompatibilitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 11 August 2023
Da, este valabila.
Și dacă nu se aplica nici o sanctiune ce se poate întâmpla?
nu se intelege ce doriti sa aflati..
Primarul a aplicat o sanctiune disciplinara în termen de 6 luni de la ramanerea definitiva a raportului de evaluare.Acum după 1 an mai poate aplica inca o sanctiune(demiterea) în baza aceluiași raport de evaluare?ANI a trimis adresa în care scrie ,,dacă se constata ne aplicarea sanctiunii disciplinare sau ne încetarea funcției publice după caz va solicitam datele membrilor comisiei de disciplina pentru aplicarea prevederilor art 29 din legea 276/2010
Ultima modificare: Joi, 10 August 2023
marianamailat, utilizator
Daca a aplicat o sanctiune, atunci nu mai poate aplica alta in baza aceluiasi raport.
Ultima modificare: Vineri, 11 August 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost sancționată pentru incompatibilitate cu reducerea drepturilor ... marianamailat marianamailat Am fost sancționată pentru incompatibilitate cu reducerea drepturilor salariale pe 3 luni.Secretsra nu a comunicat la ANI raportul comisiei de ... (vezi toată discuția)
Comisia de cercetare disciplinara ankalaura85 ankalaura85 Pentru alcatuirea comisiei de cercetare disciplinara intr-o societate cu doi administratori se poate alcatui din directorul general, consilierul juridic si o ... (vezi toată discuția)