avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dosar de dauna pe amiabila
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dosar de dauna pe amiabila

Buna ziua. Firma de asigurare nu vrea sa aprobe dosarul de dauna pentru ca in amiabil nu am completat punctele 12 si 14, desi am poze dupa toate documentele soferului vinovat. Acesta este italian si ajuns in Italia nu-si mai recunoaste vina. Mentionez ca amiabilul a fost incheiat dupa ce la sediul politiei, italianul a fost informat ca va ramane fara permis. Se pot solicita camerele din sediul politiei? Avand in vedere ca echipajul s-a prezentat la locul accidentului in urma apelului meu la 112 si de acolo am mers la sediu, eu si vinovatul, nu ar trebui sa aiba si ei un proces verbal de la fata locului? Ce ma sfatuiti sa fac?
Ultima modificare: Marți, 8 August 2023
cypax, utilizator
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 15:48, 4 Septembrie 2023
Va sfatuiesc sa va adresati instantei de judecata pentru stabilirea daunelor si pentru obligarea asiguratorului la plata acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto - fara victime - alcoolemie ContSters311568 ContSters311568 In urmă cu cateva zile am fost implicat intr-un accident auto , am acrosat lateral un alt autovehicul care circula regulamentar, impactul a fost puternic ... (vezi toată discuția)
Accident sanfren2007 sanfren2007 vineri seara la 23.30 am avut un accident nu din vina mea..eu mergeam pe bulevardul brancoveanu spre sudului si un tico care era parcat a plecat de pe loc ... (vezi toată discuția)
Tamponare in italia Ionatan Ionatan Acum cateva zile am avut un accident de masina in Italia. Accidentul s-a soldat doar cu daune materiale din fericire. Nu stiu care sunt exact procedurile in ... (vezi toată discuția)