Sunt angajat intr-o instituție publică până la 31 august 2023, când ies la pensie, acum efectuându-mi concediul de odihnă, până pe data de 21 august, inclusiv. Managerul instituției mi-a evacuat din birou bunurile personale fizice și calculatorul în care aveam aplicații softwarwe proiectate de mine și documente personale, fără să fiu anunțată. Nu am fost inștiințată că biroul meu va intra într-un proces de renovare, că mi-aș fi pus la adăpost aceste bunuri. Bunurile fizice le-am gasit aruncate in alt birou, dar calculatorul cu aplicațiile mele nu-l găsesc. Cum pot fi sigură că aceste aplicații, unele cu datele mele personale nu ajung în mâini rau intenționate sau nu pot fi folosite de alții?
Ce pot să fac în această situație?
Vă mulțumesc!
Pentru acest lucru trebuia sa le duceti in partitia D: si sa formatati partitia. Acum, poate reusiti sa rezolvati problema prin discutie amiabila cu conducerea scolii. Succes!
Nu prea ați înțeles ce am scris, răspunzându-i unui alt forumist care vă blama ca bugetar(ă) ce sunteți cu sfântă mânie.... "Bugetarul cronic" care a lansat ura de clasă și lupta de clasă împotriva bugetarilor, pentru a crea o perdea de fum în perioada austerității din 2010 pentru a-și proteja camarila și dezmățul cu bani publici al acesteia, a fost un personaj care a lucrat la stat toată viața și a fost președintele României în perioada 2004-2014. Dacă dumneavoastră considerați că acel ins a foat un intelectual finuț, OK...