avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie Unica rectificativa, la radiere PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie Unica rectificativa, la radiere PFA

Buna seara! Am radiat PFA in data de 7 august 2023. Va trebui sa depun Declaratia Unica Rectificativa. Contractul pe care il aveam cu societatea pentru care efectuam serviciile a fost terminat, cu acordul partilor, la data de 31 iulie 2023. Pentru ce perioada din 2023 va trebui sa fac calculele aferente DU: ianuarie - iulie, sau Ianuarie-august? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:26, 9 August 2023
Pana în luna care apare pe decizia de radiere primita de la Registrul comertului.
Ultima modificare: Miercuri, 9 August 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa anaf alinatr alinatr Buna ziua. Am avut un PFA care a fost radiat din oficiu in martie la registru comertului. Eu am aflat tocmai acum 3,4 saptamani cand am fost la registru ... (vezi toată discuția)
Pfa fără activitate Misha15 Misha15 Bună ziua, am un PFA pentru prestări servicii, din motive de sănătate nu am mai putut lucra, m-am pensionat pe caz de boala, am gradul doi. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica la radierea pfa Sophiaa Sophiaa Buna ziua! Luna trecuta pe 13 mi-am înfiintat pfa. Astăzi am ridicat foaia radierii de la registrul comerțului! Ce fac mai departe? Nu am dat nici ... (vezi toată discuția)