Pai sunt cel puțin 2 motive pentru care nu poate plati:
-nu este precizat cuantumul cheltuielilor în hotarare(deci la data pronuntarii);
-nu existau depuse documentele doveditoare a cheltuielilor avocationale
la respectivul moment
Redau eu Art.452 Cod Civil-Dovada cheltuielilor de judecata: Partea care pretinde cheltuieli de judecata trebuie sa facă,în condițiile legii,dovada existentei și întinderii lor,CEL MAI TARZIU la data închiderii dezbaterilor asupra fondului cauzei.
E sau nu e ASA ??
Aici continui sa nu înțeleg.
De asemenea tot nu înțeleg de ce s-a intentat în Instanta o acțiune de retrocedare către persoane particulare,dacă retrocedarea era în interes de Stat (adică Statul putea solicita de la inceput atribuirea unui alt sediu ).
Cum sa nu se poata contesta sau revizui asa Hotarare "definitiva"...??
(Cum adică ce "legatura" am eu cu instituția respectiva?? Aceasta întrebare e ,as zice,jignitoare pentru drepturile cetățeanului. Dacă vezi ca un om e ucis pe strada ,și reclami acest lucru, autoritățile lasă criminalul în libertate pentru ca nu am nicio legătură cu victima ??)
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Nu are cum sa ignore cererile respective pt ca va fi executat silit urmând sa plătească și cheltuielile de executare care de obicei sunt consistente..Aceasta este ideea instituției executării silite ca.partea care nu vrea sa execute de buna voie o hotărâre judecătorească sa poată fi obligata..