avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe alte venituri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe alte venituri

Buna dimineata!
In declaratia unica de venit, la categoria "alte venituri", atunci cand veniturile sunt din strainatate (reclame publicitare), in cazul depasirii plafonului de 12, respectiv, 24 salarii, pe langa impozit si asigurare de sanatate, se mai plateste si CAS sau nu?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 08:46, 10 August 2023
Nu contribuția la pensie în acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass la venituri din chirii giurgiu lacramioara giurgiu lacramioara Buna ziua! Am pensie de boala in valoare de 1575 si am si venituri din chirii in valoare de 2100 lei pe luna.. Acum mi se impune sa platesc contributie la ... (vezi toată discuția)
Impozit si cass pentru venituri din activitati independente + dividende danmitroi10 danmitroi10 Buna ziua, O persoana fizica obtine venituri din activitati independente de 20.000 lei/an la care se adauga venituri din dividende de 10.000 lei/an (ambele ... (vezi toată discuția)
Cas si cass pt venituri din dobanzi in declaratia unica 212 in 2023 ???? avo7 avo7 Unde apare rubrica destinata veniturilor din dobanzi in declaratia unica? (e vorba de eventual acel CAS) Eu nu gasesc nimic (varianta din 4 oct 2023) ... (vezi toată discuția)