avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Vă rog mult să -mi spuneți dacă e ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Vă rog mult să -mi spuneți dacă e posibil, unde ...

Vă rog mult să -mi spuneți, unde aș putea să mă adresez pentru recuperarea livretului militar pierdut, al soțului decedat în anul 2004. Vă mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 10 August 2023
Maria Bodolan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:03, 10 August 2023
Va puteți adresa centrului militar zonal,județean,teritorial ,in functie de ultimul domiciliu al defunctului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Livret militar persoana decedata pierdut Maria898 Maria898 Tatal meu a decedat fiind fost cadru militar pensionat.Am toate actele necesare dosarului pentru pensia de urmas,insa nu am livretul sau militar care imi este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! unde mă pot adresa vă rog, pentru recuperarea livretului ... Maria Bodolan Maria Bodolan Buna ziua! Unde mă pot adresa vă rog, pentru recuperarea livretului militar pierdut, al soțului decedat? Vă mulțumesc! (vezi toată discuția)
Am emigrat legal din tara in 1998 si la plecare livretul militar ... DorinArd DorinArd Am emigrat legal din tara in 1998 si la plecare livretul militar mi-a fost retinut. Cum se poate recupera? Care este autoritatea care l-a retinut la momentul ... (vezi toată discuția)