avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Livret militar persoana decedata pierdut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Livret militar persoana decedata pierdut

Tatal meu a decedat fiind fost cadru militar pensionat.Am toate actele necesare dosarului pentru pensia de urmas,insa nu am livretul sau militar care imi este necesar.Se poate sa mi se elibereze un altul,dat fiind ca el este decedat?Care este procedura?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 23:12, 12 Noiembrie 2013
vă puteți adresa personal Centrului Militar Zonal/Județean/Teritorial Buc. (funcție de ultimul domiciliu al defunctului), ori, puteți solicita o adeverință cu întreaga perioadă a activității defunctului în cadrul M.Ap. N., o primiți tot de la respectivul centru militar din Memoriul personal al defunctului aflat în arhiva centrului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! vă rog mult să -mi spuneți dacă e posibil, unde ... Maria Bodolan Maria Bodolan Vă rog mult să -mi spuneți, unde aș putea să mă adresez pentru recuperarea livretului militar pierdut, al soțului decedat în anul 2004. Vă mulțumesc ... (vezi toată discuția)
Livret militar CarmenCorina CarmenCorina Buna ziua.Am un copil minor al cărui tata a decedat Doresc sa ii fac pensie de urmaș si casa de pensii îmi cere pe lângă alte acte si livretul militar al ... (vezi toată discuția)
Livret militar Bobeica onut Bobeica onut Buna Ziua! Am primit un plic trimis de Casa Pensiilor in care imi cere sa ma prezint la ei cu cateva acte ale Tatalui (El fiind decedat de 21 de ani) din ... (vezi toată discuția)