avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Program functionare magazin parter bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Program functionare magazin parter bloc

Buna ziua! Legat de functionarea magazinelor de la parterul blocurilor, exista mentionat in legile in vigoare un text ce reglementeaza programul de functionare? Stiu ca in 2019 era un proiect de lege prin care se dorea modificarea Legii 196/2018 "privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor" dar nu stiu daca s-a concretizat si in ce forma.

Articol Capital.ro [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 10 August 2023
DanCN, utilizator
Cel mai recent răspuns: DanCN , utilizator 12:33, 11 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Programul de functionare unitate comerciala il dispune serviciul specializat din primarie
Modificarile la L nr 196/2018 au ramas in stadiul de proiect
Multumesc pentru raspuns!

"(...) serviciul specializat din primarie" - va referiti la Primaria de sector?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare activitate spațiu comercial parterul blocului M@r1us M@r1us Bună ziua, vă cer sfatul cu privire la următoarea problemă. Până în luna Februarie 2020, la parterul blocului a funcționat un magazin alimentar, blocul ... (vezi toată discuția)
1/legea 196/2018 actualizata prevede sef de scara? daca nu, prevede ... Atomi Atomi 1/LEGEA 196/2018 ACTUALIZATA PREVEDE Sef de scara? Daca nu, prevede altceva? 2/ Seful de scara, in caz ca se convine trebuie sa fie proprietar in mod ... (vezi toată discuția)
Atestat administrator dritaS dritaS Am obținut atestatul de administrare imobile în urmă cu aproximativ 10 ani.In 2013 când era obligatorie înființarea unei persoane juridice privind ... (vezi toată discuția)