avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara...Am fost anuntat sa ma prezint la notariat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara...Am fost anuntat sa ma prezint la notariat de catre ...

Buna seara...Am fost anuntat sa ma prezint la notariat de catre o verisoara pentru succesiune , Chiar mi-a spus ca toti cei 12 mostenitori au renuntat inaintea mea si daca vreau sa renunt si eu ...Mentionez ca nu stiu ce contine aceasta mostenire ca bunuri si care ar fi dreptul meu din aceasta .Ce document sa cer pentru a afla la ce.bunuri am eu dreptul din aceasta mostenire?va multumesc anticipat..o seara buna
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:05, 10 August 2023
Discutați cu notarul. Probabil verișoara a depus deja actele de proprietate.
Desigur, pot exista și alte bunuri, pe care verișoara sa nu le fi declarat, dar este un aspect ce tine exclusiv de buna ei credință.
Nu exista la nivel național vreo evidență a tuturor bunurilor pe care le deține o persoană.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unchiul meu a decedat și vreau să-i propun fiicei sale să renunțe la partea ei în favoarea mea. unde putem întocmi un act în acest sens? dell25 dell25 Buna seara, As avea si eu nevoie de un sfat la o problema destul de grea. Dupa moartea bunicilor nu s-a facut nici o succesiune(bunurile au ramas al ... (vezi toată discuția)
Buna seara, cum as putea sa obtin o copie a testamentului unchiului ... Adrian M2020 Adrian M2020 Buna seara, Cum as putea sa obtin o copie a testamentului unchiului meu, decedat de curand, si care este tariful aplicabil? Se poate rezolva si on-line? (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune, mostenire lloredana lloredana Buna seara.Va rog tare mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns concret.Situatia se prezinta in felul urmator:casa parinteasca cu tot cu teren.tatal decedat de ... (vezi toată discuția)