avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara, situația sta în felul următor, am de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara, situația sta în felul următor, am de retras 12000 ...

Buna seara, situația sta în felul următor, am de retras 12000 de lei am retras 400 de lei fără probleme cu o zi în urma,am retras 800 de lei în aceasta zi 11.08.2023 iar la retragerea de 10000 de lei și 2000 lei, nu au fost procesata, contul fiind inchis. Acum sa va explic impresia mea de ce cred ca și au permis domnii sa închidă contul, am fost apelat la locul de munca fiind înconjurată de mulți oamenii cu o galagie atipică serviciului, am confirmat ca eu sunt Matusica Elena Silvia iar ulterior le am spus ca nu raspund nici nu am inteles bine întrebarea, iar eu ne înțelegând ne putând sa vorbesc la locul de munca despre asa ceva, în cele din urma apelul s a închis fără un dialog din care sa reiasă bănuiesc eu ca nu eu sunt titulara contului si sa mi se închidă contul. Ca o paranteza dacă as pierde nu m ar suna nimeni sa spună ca ai pierdut. Consider ca sunt neindreptatita fiind pusa intr o singura situație de a vorbi când dânșii doresc altfel câștigurile mele dispărând dupa bunul lor plac. Nu mi se pare normal ca un apel care nu se poate purta un dialog despre pariuri eu doar confirmand identitatea ca sa știu cu cine vorbesc, ne putând vorbi am spus nu raspund nu ca nu stiu despre ce am jucat.Nu am putut din cauza galagiei si n am dorit sa vorbesc despre jocuri de noroc în preajma colegilor. E dreptul meu de a vorbit despre jocuri de noroc in siguranță. Dacă afla cineva despre bani și seara ma urmarea când mergeam sa scot știind ce suma am de câștigat si ce am facut.
Apelul ar trebui înregistrat în mod normal sa sunt sigur ca va veți da seama ca nu s a produs un dialog în care ei ma întreabă ceva legat si eu nu înțeleg si eu spunând ca nu pot sa raspund,am dreptul acesta de a răspunde în condițiile în care pot.Nu un singur apel. Le am transmis sa fiu sunat după ora 16:00 nu au dorit spunând ca nu au telefonie mobila pe site, pai cum pot sa sune și sa mi închidă contul dacă dânșii nu au centrala telefonica în care putem comunica.sau comunicam doar in ideea de a face cumva sa nu plătim drepturile.

Alte discuții în legătură

Am jucat la o casa de pariuri bebe221 bebe221 Buna ziua , am si eu o mica problema am jucat la o casa de pariuri si aveam aplicația instalata pe telefon si ma jucam si ma jucam si pe google gen pentru ca ... (vezi toată discuția)
Banca refuza sa inchida un cont de salariu ValentinC79 ValentinC79 In urma unei neintelegeri, banca mi-a pus un comision aiurea pentru care am facut plangere la ANPC, am castigat si banii mi-au fost restituiti. Odata cu ... (vezi toată discuția)
Comisioane banca dupa inchiderea contului dansara2002 dansara2002 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez dupa urmatoarea situatie: Sunt PFA, m-am dus la BCR sa inchid contul, am predat cardul, talken-ul, am ... (vezi toată discuția)