avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua stie cineva cat dureaza o ordinanta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua stie cineva cat dureaza o ordinanta presidentiala pentru ...

Buna ziua stie cineva cat dureaza o ordinanta presidentiala pentru padaport minor ?mentionez tatal este de acord doar ca este detinut in italia am procura prntru a parasi tara dar nu si pentru pasaport am facut alta pentru pasaport apostilata dar in fata directorului penitenciar nu in fata unui notar si nu este buna acum asi dori sa fac aceste demersuri de ordinanta dar nu stim cam cat dureaza va multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:54, 12 August 2023
Depinde de instanta, insa recomandat ar fi sa se formuleze cat mai repede cererea de ordonanta presedintiala ptr suplinirea acordului sotului ptr motivul starii de detentie a acestuia in alt stat, si inregistrarea acesteia cu solicitarea de urgentare a procedurilor de repartizare aleatorie a dosarului. Urmariti pe portal daca s-a stabilit termen si apoi daca considerati ca este prea indeplungat , formulati cerere de preschimbare a termenului ptr o data mai apropiata. Cel mai bine ar fi sa consultati pe cineva de specialitate juridica.
Aproximez ca în doua săptămâni puteți avea ordonanta presedintiala.
Contactați urgent un avocat și demarati actiunea.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista o problema legata de citarea deținutului pârât.
Cautati un avocat experimentat ca sa caute o soluție.
Este mult mai complicat decât pare...

Daca nu rezolvati cu citarea procesul poate dura 2-3 luni.

București 2023
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 August 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza obtinerea unei ordonante presidentiale??? soangher soangher Am nevoie de aceasta ordonanta pentru suplinirea acordului tatalui pt realizarea pasaportului si libera circulatie in strainatate a minorului,va multumesc! (vezi toată discuția)
Suplinire acord pt pasaport si iesire din tara cristinastoica876 cristinastoica876 Buna seara, Tocmai am intrat in posesia unei hotarari a unei ordonante presidentiale pt suplinire acord a celuilat parinte fiindu-mi necesara la ... (vezi toată discuția)
As dori sa inaintez o ordonanta presedintiala pentru custodia fetitei Andreeasofia Andreeasofia Buna ziua as dori sa inaintez o ordonanta presedentiala pt custodia fetitei(7ani)..fiind divortata de 4 ani de tatal si vustodie comuna pana in prezent..as ... (vezi toată discuția)