avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara, am avut o ședință pentru schimbarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara, am avut o ședință pentru schimbarea președintelui ...

Bună seara, am avut o ședință pentru schimbarea președintelui de bloc în care majoritatea a decis să schimbam președintele de bloc.
Am depus dosarul la tribunal.,dar pana e gata sa aflam rezultatul trece de 31 august, data în care colterm ul nu mai preia dosare de debranșare.
3 dintre vecini au nevoie de semnătura și stampila președintelui de bloc
Actuala președinta de bloc refuza categoric sa semneze și sa stampileze formularele. Cum se procedează în situația aceasta?
Cel mai recent răspuns: Ianit , utilizator 12:20, 13 August 2023
Ati decis schimbarea fara a alege pe altcineva in loc?
Daca ati ales de ce nu a predat inca?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util

@Ianit

Am depus dosarul la tribunal.,dar pana e gata sa aflam rezultatul trece de 31 august, data în care colterm ul nu

mai preia dosare de debranșare.

Ce dosar ați depus la „Tribunal ” ( poate la judecătorie) ? Ce obiect are cauza dedusă judecății și care este temeiul legal ?
Răspuns postat de @Ianit în topic nou:

De la judecătorie.
Sa ales și un alt președinte de bloc
Doamna președinta nu vrea sa predea nimic din ce ar trebui sa predea, cu forța să întru la ia în apartament nu se poate. Ma da în judecata, cu a făcut și ccu hotarirea adunării generale, a contestat-o
SI NU EȘTI PREȘEDINTE DE Bloc pana nu se pronunța judecătorul sau completul de judecata
Asa ca la întrebarea de mai sus dacă se poate un răspuns mai simplu și clar. Mulțumesc frumos
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 August 2023
Manuela Rășină, administrator
Bună dimineața, la prima înfățișare am întrebat judecătorul când intru în drepturi? M-a sfătuit sa aștept pana se soluționează dosarul.
Asa ca pana se soluționează dosarul nu pot face nimic.
Acuma vreau sa ajut proprietari
În legătură cu dosarul pentru debranșare ce proceduri exista?
Mulțumesc frumos
Ultima modificare: Duminică, 13 August 2023
Manuela Rășină, administrator
@ianit

Bună dimineața, la prima înfățișare am întrebat judecătorul când intru în drepturi? M-a sfătuit sa aștept pana se soluționează dosarul.
Asa ca pana se soluționează dosarul nu pot face nimic.

Să înțeleg că s-a solicitat înscrierea noului președinte în registrul asociațiilor de proprietari ținut de grefa judecătoriei și „fosta ” președintă a formult cerere de intervenție, sau că „fosta” președintă a solicitat anularea hotărârii adunării generale prin care a fost ales noul președinte ?

Alte discuții în legătură

Actualizarea numelui membrilor comitetului ales al asociatiilor de proprietari Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu La înființarea asociației de proprietari (transformata din asociației de locatari printr-o încheiere civila a Judecătoriei municipale) și ulterior, la ... (vezi toată discuția)
Cand intra in drepturi presedintele asociatiei? Bizzare Bizzare Buna ziua, Am fost ales presedinte al Asociatiei de Proprietari in Adunarea Generala din luna noiembrie. Fostul presedinte, care a demisionat, a spus ca eu ... (vezi toată discuția)
În anul 2022, luna mai, am achiziționat un apartament cu două ... Florinfmf Florinfmf În anul 2022, luna mai, am achiziționat un apartament cu două camere în localitatea Timișoara. În momentul achiziției fostul proprietar demarase ... (vezi toată discuția)