avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Da la judecătorie. S-a ales și un alt președinte de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Da la judecătorie. S-a ales și un alt președinte de bloc Doamna ...

Da la judecătorie.
Sa ales și un alt președinte de bloc
Doamna președinta nu vrea sa predea nimic din ce ar trebui sa predea, cu forța să întru la ia în apartament nu se poate. Ma da în judecata, cu a făcut și ccu hotarirea adunării generale, a contestat-o
SI NU EȘTI PREȘEDINTE DE Bloc pana nu se pronunța judecătorul sau completul de judecata
Asa ca la întrebarea de mai sus dacă se poate un răspuns mai simplu și clar. Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 23:53, 11 August 2023
Trebuia sa continuati aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ati reclamat-o la primaria Timisoara la departamentul asociatii de proprietari?
Daca s-a ales alt presedinte sa mearga cu hotararea adunarii sa reclame la primarie si la politie ca nu vrea sa predea stampila.
Cu hotararea adunarii si lista de semnaturimerge la banca si schimba imputernicitul pe cont.
Apoi asteptati sa vina primaria si politia.
Sa mearga cu hotararea sa schimbe si modelulde stampila (alt fel patrat triunghi fata de forma initiala.
Mai departe continua el cu judecatoria unde o reclama el din partea asociatiei pe ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, am avut o ședință pentru schimbarea președintelui ... Ianit Ianit Bună seara, am avut o ședință pentru schimbarea președintelui de bloc în care majoritatea a decis să schimbam președintele de bloc. Am depus dosarul ... (vezi toată discuția)
Schimbare presedinte asociatie Ionelus Ionelus Buna seara, va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu informatii pe scurt, legat de ce pasi trebuie urmati pentru a putea schimba un presedinte de bloc. In ... (vezi toată discuția)
Schimbare presedinte asociatie proprietari manuelasegal manuelasegal Buna ziua In cazul schimbarii presedintelui Asociatiei de Proprietari, care este procedura de lucru pentru \"intrarea in legalitate \" ? Ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)