Mi s-a restructurat postul de munca si am fost dat in somaj.Conform contractului colectiv de munca dupa restructurare trebuia s-a mi se dea 3 salarii compensatorii.
mi s-a emis fluturs de plata cu toate cele 3 salarii dar mi s-a dat doar 1,celelalte urmind sa mi se dea lunar,ceea ce nu s-a intimplat.A trecut aproape 2 luni si nimic.Am itrebat la cotabilitatea fabricii si mi se da doar raspunsuri vagi precum; o sa primesti ,o sa ti se dea. sa.
CE AR TREBUI SA FAC?:(
puteti sa va adresati cu o sesizare ITM-ului local si in cazul in care nu se rezolva nimic, intr-un timp rezonabil, puteti sa va adresati instantei de judecata.
Buna ziua .
Imi cer scuze ca intervin dar am o situatie oarecum asemanatoare. Sunt in litigiu cu firma care m-a concediat din august 2009 (contestatie decizie de concediere) . Conform c.c.m. trebuia sa primesc 6 salarii compensatorii dar nu le-am mai primit deoarece am inceput aceasta actiune, lucru care am inteles ca este normal. Intrebarea este: in cazul ca voi pierde acest proces ce trebuie sa fac ptr. a primi aceste salarii si sa nu ma aflu in situatia ca am depasit nu stiu ce termen ?
Va multumesc