avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca am un contract de munca cu functie de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca am un contract de munca cu functie de baza de ...

Buna ziua! Daca am un contract de munca cu functie de baza de mai bine de 12 luni si un contract part time de 4 luni pana la data nasterii, se vor lua in calcul si veniturile contractului de 4 luni la calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului pentru cei 2 ani ? Sau se va lua in calcul doar contractul care are peste 12 luni? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:19, 13 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi se vor lua in calcul si veniturile contractului de 4 luni la stabilirea cuantumului indemnizatiei pentru cresterea copilului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie 85% eujad eujad am functie de baza cu sal. x la o societate si un part time la o alta societate cu sal. y. Indemnizatie ptr crestere si ingrijire copil se calculeaza 85 % din ... (vezi toată discuția)
Daca am mai multe locuri de munca primesc indemnizatie de 85% din toate veniturile salariale? FELICSMED FELICSMED Buna ziua, Eu sunt un tanar foarte activ, am doua locuri de munca full time. Intrebarea mea este: - in cazul in care iau eu concediu paternal voi primi 85% ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ingrijire copil marianadamacus marianadamacus Va rog sa-mi spuneti la ce se aplica procentul de 85% pentru ingrijire copil: la salariul brut sau net? Si ce retineri voi avea (impozite,taxe)? Multumesc. (vezi toată discuția)