avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua , am 3 copii prescolari , de curand prin ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua , am 3 copii prescolari , de curand prin luna iunie ...

Buna ziua , am 3 copii prescolari , de curand prin luna iunie am schimbat resedinta si domiciliul , si am depus o cerere de transfer la o gradinita apropiata de casa,dansele de acolo initial mi-au spus ca o sa mai dureze avand in vedere perioada cu bacul , am asteptat sa treaca aceasta perioada , iar la inceputul lunii august m-am prezentat la secretariat pentru a afla stadiul trensferului copiilor mei . Insa doamnele de acolo mi-au spus ca ele nu mai au locuri disponibile si ca o sa contacteze ele daca vor gasi, iar daca nu ma contactează sa incerc sa aplic la o alta gradinita.
Intrebarea mea este: Din punct de vedere legal avand in vedere ca am schimbat domiciliul si resedinta in luna iunie , gradinita nu este obligata sa imi suplimenteze 3 locuri ?
Cel mai recent răspuns: DuiliuT , utilizator 10:26, 15 August 2023
Nu, gradinita nu e obligata sa suplimenteze locurile. Din contra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare in procedura de inscriere in invatamantul prescolar tmike11 tmike11 Problema intampinata este faptul ca gradinitele din municipiul Bucuresti refuza inregistrarea cererilor de inscriere a copiilor care implinesc 3 ani in anul ... (vezi toată discuția)
Contract cu clauze abuzive? dansastro dansastro Buna ziua, Pentru juristii activi in forum am rugamintea sa citeasca modelul de contract de mai jos si sa exprime un punct de vedere avizat privind ... (vezi toată discuția)
Pret diferit la acelasi produs aelemarac aelemarac Buna ziua, M-am inscris acum doua luni la un circuit efectuat de o agentie de turism. Atunci cand am facut inscrierea mi s-a comunicat ca nu mai sunt locuri ... (vezi toată discuția)