avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua , In prezent lucrez ca asistent in brokeraj ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua , In prezent lucrez ca asistent in brokeraj cu contact ...

Buna ziua ,

In prezent lucrez ca asistent in brokeraj cu contact de mandat ,ca persoana fizica. Doresc sa stiu daca as deschide un SRL sau PFA ar fi mai avantajos . Doresc sa stiu ce taxe ar trebui sa platesc in ambele cazuri (PFA/SRL ) ,inclusiv taxele de intretinere a firmei , nu doar cele care privesc strict comisionul primit de la broker .

Alte discuții în legătură

Asistent in brokeraj pf,pfa sau srl alexASP18 alexASP18 Buna ziua , In prezent lucrez ca asistent in brokeraj cu contact de mandat ,ca persoana fizica. Doresc sa stiu daca as deschide un SRL sau PFA ar fi mai ... (vezi toată discuția)
Asistent in brokeraj : raj sau raf TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare Buna ziua, Doresc sa imi deschid o microintreprindere ( SRL ) avand ca obiect de activitate intermedierea in brokeraj Cod CAEN 6622. Eu posed conform ... (vezi toată discuția)
Asistent in brokeraj pers juridica moonprincess moonprincess Buna ziua, As dori sa stiu care ar fi principalele reglementari legale de care ar trebui sa tin cont pentru a putea activa ca si asistent in brokeraj ... (vezi toată discuția)