avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua.Va rog sa imi spuneți dacă o persoana ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua.Va rog sa imi spuneți dacă o persoana ieșită la ...

Bună ziua.Va rog sa imi spuneți dacă o persoana ieșită la pensie mai poate cumpăra perioada de cotizare de dinainte de a se pensiona, perioada ce nu s-a lucrat
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:51, 15 August 2023
Nu mai poate cumpăra. Și nici nu i-ar folosi la nimic.
Ultima modificare: Marți, 15 August 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta cuantumului pensiei atunci cand te pensionezi la varsta standard redusa de pensionare amaiana amaiana Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca o persoana se pensioneaza pentru limita de varsta cu reducerea varstei de pensionare pt.grupa de munca ,are pensia mai mica ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata marcela56 marcela56 Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema;sant nascuta in ian.1957,am depus actele pt. pensionare anticipata avnd 32ani,1luna 12 ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta Melinte63 Melinte63 Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti cand pot iesi la pensie limita de varsta conform activitatii desfasurate in campul muncii astfel:angajata in 22 aug 1984 ca sing ... (vezi toată discuția)