avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Certificat de producator
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Certificat de producator

Buna ziua. Sunt angajat cu carte de munca. Pot obține certificat de producător sa pot vinde în piețe și târguri legume?
Ultima modificare: Miercuri, 16 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:39, 16 August 2023
Buna ziua!
Puteti.Certificatul de producator vi se va elibera pe persoana fizica.Il obtineti de la primarie.

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 16 August 2023
Alexandrarares, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare legume-fructe la poarta fermei DorinaCet DorinaCet Bună ziua, vă rog frumos să îmi spuneţi dacă, în afară de certificat de producător, mai am nevoie şi de alte acte pentru a putea comercializa ... (vezi toată discuția)
Ajutor din partea ue in agricultura zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor. Fratele meu detine o microferma (sere pt. legume) in propria gradina. Are certificat de producator de la primarie. Cu asta isi vinde ... (vezi toată discuția)
Producător legume fructe cu atestat de producător Munteanu sandu Munteanu sandu Bună ziua,sunt producător legume fructe cu atestat de producător, persoana fizica, pot închiria un spațiu comercial pentru a-mi putea vinde propria ... (vezi toată discuția)