avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua,sunt angajata ca gestionar,cu garanție de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua,sunt angajata ca gestionar,cu garanție de 3 salarii ...

Bună ziua,sunt angajata ca gestionar,cu garanție de 3 salarii brute.In urma măririi salariului ,trebuie să îmi completez fondul de garanție.Intrebarea mea este daca aceasta garanție poate fi sistată de către administrator.Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 16 August 2023
Sistata nu are cum ... insa : Garantia în numerar și dobinda aferenta pot fi ridicate de către gestionarul titular al carnetului de consemnare la încetarea contractului sau de muncă sau la trecerea intr-o functie pentru care nu se cere garantie, în situația în care nu a cauzat o paguba sau cînd paguba a fost acoperita în intregime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia, ca gestionar, de banii constituiti ca garantie inainte de incheierea contractului de munca? stefs stefs Am nevoie de o suma de bani considerabila si m-am gandit sa cer suma constituita ca garantie pentru postul meu de gestionar. Legal, se poate sa mi se schimbe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum se procedeaza in cazul in care angajatorul nu ... Ioanamia Ioanamia Buna ziua, Cum se procedeaza in cazul in care angajatorul nu ii da posibilitatea angajatului la participarea inventarului in timpul preavizului. Si il obliga ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie nick200 nick200 Buna ziua. sunt angajata la o societate de un an si jumatate si in tot acest timp societatea mi-a oprit in fiecare luna o garantie baneasca ,acum directorii ... (vezi toată discuția)