avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Mama mea a avut 2 frati. La data la care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Mama mea a avut 2 frati. La data la care s-au facut ...

Buna ziua,
Mama mea a avut 2 frati. La data la care s-au facut retrocedarile de terenuri, paduri, in viata mai erau doar 2. mama si un frate.
La acel moment nu mai tineau legatura , fratele locuind in comuna Armaseni Judetul Harghita iar mama in Bucuresti.
Mama nu a depus cerere de retrocedare dupa parinti fiind bolnava. I-am zis ca ma ocup eu dar pentru ca nu era in relatii bune cu fratele ei nu a vrut.
Mama a decedat in anul 2000. Nici eu nu am putut sa iau legatura cu rudele de acolopentru ca nu mai tineam legatura si nu stiam unde sa-i gasesc
Acum ceva timp , cerisoarele mele m-au sasit pe facebook.
Asa am aflat ca fratele mamei a facut cererea de retrocedare. Intrebarile mele sunt :
- Pot sa mai fac acum cerere de retrocedare pentru ce mi-ar reveni in urma decesului mamei ! Si daca da cew trebuie sa fac
- Daca unchiul meu a facut cererea de retrocedare si pentru ceilalti doi frati se mai poate face ceva ?

Va vultumesc !
Irina Gramescu, Bucuresti , Strada Ion Manolescu Nr 1 Bloc 124 scara 1 etaj 4 apart 18 sector 6

Alte discuții în legătură

Punere in posesie abuziva! ChirculescuIon-Mugurel ChirculescuIon-Mugurel Buna ziua!Va rog a ma ajuta sa gasesc un raspuns la o problema ce ma framanta de mai mult timp.Este vorba de 1ha de padure cu care abuziv cred eu,unchiul ... (vezi toată discuția)
Retrocedare si/sau succesiune? skiss skiss Buna Ziua! Caut un sfat legal in legatura cu o problema de retrocedare si/sau succesiune. Citva timp in urma, unchiul meu a initiat precedura the ... (vezi toată discuția)
Smecherie legea 18 Brolin Brolin Bun ziua, Bunicul meu a decedat acum 6 ani.Mama si fratele ei(unchiul meu) sunt singurii mostenitori.Cand a decedat bunicul au cazut de acord sa imparta un ... (vezi toată discuția)