Buna ziua
Sotul m-a dat in judecata pentru rapire internationala de minori. Am pierdut procesul si la recurs. Dupa proces sotul mi-a trimis mesaj ca am avut un avocat prost, un escroc pe care l-au interesat numai banii, care nu a vrut sau nu a stiut sa ma scoata din situatia creata. Avocata lui nici nu credea ca se va tine procesul, dar dupa ce a citit intampinarea noastra cu toate bazaconiile, i-a spus sa nu isi faca probleme. Cand a venit sa ia copiii mi-a mai spus ca avocatul meu nu a citit cu atentie cererea lui de chemare in judecata si ca puteam sa ii fac atat de mult rau ca nu imi imaginez. A spus ca imi va spune cand vor ajunge copiii in Elvetia. Nu am mai insistat sa aflu, nici el nu a spus nimic. Nu imi faceam probleme ca nu imi pot castiga copiii in instanta acolo, unde a deschis el divort, dar din nefericire, Elvetia este tara in care in tribunal piti manipula judecatorul intr-un mod ireal. Tinand cont ca pentru acel stat am bila neagra din cauza acestui proces, chiar saca copiii mei au tulburari de comportament di emotionale di sunt loviti de data, cu toate inregistrarile depuse la dosar nimeni nu imi acorda atentie. Lasand la o parte ce se intampla in acea tara civilizata, as vrea daca un alt avocat va gasi in cererea sotului de rapire "acea fapta grava" de care mi-a pomenit sotul, il pot da eu acum in judecata pt rapire? Mentionez ca cei 2 copii sunt nascuti in Elvetia, dar nu sunt cetateni ci au primit permis de sedere ca tatal lor. Ideea este daca se poate judeca aceeasi cauza de doua ori, dar partile sunt diferite acum. Multumesc.