avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Demolare casa veche situata pe hotar. Dorim sa demolam ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Demolare casa veche situata pe hotar. Dorim sa demolam o casa ...

Demolare casa veche situata pe hotar.
Dorim sa demolam o casa veche situata pe hotarul cu vecinul si pt obtinerea autorizatiei ne este necesar acordul vecinului. Problema e ca acest vecin este foarte delasator, nu a dezbatut moștenirea proprietatii dupa moartea tatalui si nici nu intentioneaza sa o faca , deci nu are nici un act de proprietate si nu poate dovedi in fata notarului ca isi da acordul. Oricum proprietatea de langa noi are mai multi moștenitori, o parte nefiind din orasul nostru. Deci pare imposibil sa obtinem acordul vecinilor pt demolare. Chiar atata chin sa putem demola o casa batraneasca si sa facem in loc un gard pe banii noștri? Va rugăm din suflet, ce solutii avem?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:11, 16 August 2023
Daca amiabil nu puteti determina vecinii sa dezbata succesiunea ,aveti varianta sa formulati actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot solicita cheltuiala cu gardul vecinului care nu are succesiune? mihai gena mihai gena Buna ziua. De 7 ani, de cand am cumparat un teren intr-o localitate, constat cum vecinul meu incalca legile vis-a vis de mine si de proprietatea mea. Dar nu am ... (vezi toată discuția)
Amenda primarie refuz demolare baraca de lemn silversentinel silversentinel Buna. Am o nelămurire. Avem o baraca din lemn, fara fundatie care este amplasata chiar lângă gardul vecinilor. Problema este ca ei și-au clădit o ... (vezi toată discuția)
Problema delimitare hotar Rmy17 Rmy17 Buna ziua, am cumparat un teren cu o casa veche de vreo 60 de ani din chirpic.La cumparare vanzatorii mi-au prezentat cadastrul care arata terenul ca avand ... (vezi toată discuția)