avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Demolare casa veche situata pe hotar. Dorim sa demolam ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Demolare casa veche situata pe hotar. Dorim sa demolam o casa ...

Demolare casa veche situata pe hotar.
Dorim sa demolam o casa veche situata pe hotarul cu vecinul si pt obtinerea autorizatiei ne este necesar acordul vecinului. Problema e ca acest vecin este foarte delasator, nu a dezbatut moștenirea proprietatii dupa moartea tatalui si nici nu intentioneaza sa o faca , deci nu are nici un act de proprietate si nu poate dovedi in fata notarului ca isi da acordul. Oricum proprietatea de langa noi are mai multi moștenitori, o parte nefiind din orasul nostru. Deci pare imposibil sa obtinem acordul vecinilor pt demolare. Chiar atata chin sa putem demola o casa batraneasca si sa facem in loc un gard pe banii noștri? Va rugăm din suflet, ce solutii avem?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:11, 16 August 2023
Daca amiabil nu puteti determina vecinii sa dezbata succesiunea ,aveti varianta sa formulati actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot solicita cheltuiala cu gardul vecinului care nu are succesiune? mihai gena mihai gena Buna ziua. De 7 ani, de cand am cumparat un teren intr-o localitate, constat cum vecinul meu incalca legile vis-a vis de mine si de proprietatea mea. Dar nu am ... (vezi toată discuția)
Casa pe limita de hotar care se darama pe proprietatea mea, si ... eugen1985 eugen1985 Casa pe limita de hotar care se darama pe proprietatea mea, si imposibilitate de a imi face gard Buna ziua, am o problema, si nu stiu cum sa o rezolv Am ... (vezi toată discuția)
Amenda primarie refuz demolare baraca de lemn silversentinel silversentinel Buna. Am o nelămurire. Avem o baraca din lemn, fara fundatie care este amplasata chiar lângă gardul vecinilor. Problema este ca ei și-au clădit o ... (vezi toată discuția)