avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CNAS decontare la privat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CNAS decontare la privat

Buna ziua,

Exista vreo solutie ca CNAS sa deconteze o parte din costurile unei interventii chirurgicale, respectiv zilele de internare la un spital privat care nu are o relatie direct contractuala cu CNAS?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:13, 17 August 2023
Una dintre conditii este ca furnizorul privat să aibă contract cu casele de asigurări de sănăate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare cheltuieli achitate la nastere in clinica privata de catre casa nationala de asigurari de sanatate macauctin macauctin Medicul ginecolog care a supravegheat sarcina sotiei mele (finalizata cu cezariana) nu opereaza in spitalul de stat si nici conditiile din spitalul de stat nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume decontate de cnas gabi_stnsc gabi_stnsc Am facut o interventie chirurgicala oncologica ( rezectie colon ) la un spital privat care are contract cu CNAS . Interventia a fost facuta in perioada starii ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani cas lauraepure lauraepure Tatal meu (pensionar) a facut o operatie - dezlipire retina. Costurile opertiei s-au ridicat la aprox. 1500 ron, suma platita de noi. (spitalul de stat ne-a ... (vezi toată discuția)