avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum pot genera o semnatura calificata?Multumesc ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum pot genera o semnatura calificata?Multumesc anticipat.

Cum pot genera o semnatura calificata?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elizacristina , utilizator 13:37, 17 August 2023
Apelați la unul dintre furnizorii acreditați în acest sens, cum sunt CERTSIGN, DIGISIGN sau TRANSPED.
Daca doriti se poate face si online. Solicitati furnizorului sa va trimita instructiunile, dureaza cateva minute, iar tokenul ajunge prin curier in cateva zile. Eu am apelat la Certsign si am fost foarte multumita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certsing prelungire vreau pareri specializate afaceriiolden afaceriiolden am instalat internet explorer la cererea lor, eu folosesc mozila asa m am obisnuit si atentie surpriza INTERNET EXPLORER nu mi recunoaste TOCHEN nu mi cere ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum procedez cu semnatura electronica in cazul in care trebuie sa preiau contabilitatea de la alta contabila? Ce trebuie sa-i ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica calificata/verificare anaf Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu pentru deschiderea unui cont on line la o banca (fara prezenta fizica in agentie) mi se solicita o serie de date: - poza CI, selfie facut in timpul ... (vezi toată discuția)