avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata delegațiilor cu vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata delegațiilor cu vouchere de vacanta

Un angajat al unei companii a fost in delegatie in interes de serviciu si a achitat cazarea la hotel cu voucherele de vacanta acordate de catre angajator. Factura a fost emisa pe numele angajatului, iar pe factura scrie ca a fost achitata cu vouchere de vacanta.
In aceste conditii compania ii poate deconta angajatului cheltuielile legate de cazare?
Dar facă plătește cu vouchere de vacanta cazarea la evenimente organizate de o alta instituție? Pot fi decontate de către aceasta?
Ultima modificare: Joi, 17 August 2023
Cornelissa, utilizator

Alte discuții în legătură

Decont cazare la hotel de 4* alexandru andra alexandru andra Daca merg la un curs de pregatire profesional organizat de catre o societate si respectivul curs este cu cazare la un hotel de 4*, institutia imi poate deconta ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta tuilleries tuilleries Buna ziua. Am fost plecata in concediu la Gura Humorului, la pensiunea de 4 stele (asa era afisajul si plata) pentru o saptamana. Rezervarea s-a facut ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanță refuzate de agenția de turism. ce pot face legal? florinm. florinm. Bun gasit tuturor. M-am gandit sa expun aici problema mea, intrucat voucherele de vacanta sunt reglementate, din cate stiu, si de legea salarizarii in ... (vezi toată discuția)