avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie - suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie - suspendare permis

am si eu o intrebare si va rog sa ma lamuriti: mi sa suspendat dreptul de a conduce pe la sebes am venit acasa si am depus contestatie la mine in judet dar cand mam dus sa ridic permisul pe baza certificatului de grefa militista aia de la permise mia zis ca contestatia e nula ca trebuia depusa la sebes si nu a vrut sami elibereze permisu. ce trebuie sa fac sau ce lege tre sa ii arat la militista sa imi dea permisul. ms anticipat
Cel mai recent răspuns: melku , utilizator 20:31, 30 Ianuarie 2010
Prezentati date si aspecte contradictorii.Daca detineti certificat de la grefa,pe cale de consecinta contestatia dvs a fost inregistrata,urmand ca instanta-suverana in solutionare sa dispuna masurile legale.
Pe de alta parte,persoana cum o denumiti dvs de la ghiseul de permise nu are autoritatea si nu este investita cu competenta sa se pronunte asupra solutiei la contestatia formulata.
Daca ,actiunea formulata de catre dvs este pe rol dovada fiind certificatul de grefa,solicitati la instanta responsabila dovada ca actiunea este pe rol.
Dovada o prezentati ulterior la ....ghiseul auto in vederea ridicarii permisului.
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2010
ynocentta, utilizator
trebuie sa depui contestatie la tribunalul de pe raza caruia ti s-a X-( luat permisul, respectiv la Sebes in cazul tau...si apoi mai tragi si o fuguta pana acolo sa iei un certificat de grefa...cred ca m-amX-( exprimat destul de explicit..a..si apoi te duci la doamna care sigur are destule studii( cel putin in ce priveste gramatica limbii romane) si o rogi sa-ti X-( dea permisul..sigur vei gasi intelegere =D> toate cele bune
melku a scris:

am si eu o intrebare si va rog sa ma lamuriti: mi sa suspendat dreptul de a conduce pe la sebes am venit acasa si am depus contestatie la mine in judet dar cand mam dus sa ridic permisul pe baza certificatului de grefa militista aia de la permise mia zis ca contestatia e nula ca trebuia depusa la sebes si nu a vrut sami elibereze permisu. ce trebuie sa fac sau ce lege tre sa ii arat la militista sa imi dea permisul. ms anticipat

Miliţista a avut dreptate meştere. Legea zice să depui contestaţia acolo unde ai făcut boacăna... Scrie şi pe PV-u treaba asta, studiază-l mai bine, că de nu scrie atunci este nul şi ai câştigat...
Fă totuşi un efort, şi citeşte şi OG 2/2002 care reglementează contravenţiile, textul îl găseşti pe net.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Ianuarie 2010
eugen68octavian, utilizator
da va multumesc am rezolvato pana la urma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis suspendat in alt judet marius-3532 marius-3532 Buna seara, mi-a fost suspendat permisul pe raza judetului Sibiu (eu fiind domiciliat in Bucuresti). Am contestat PV-ul si m-am dus cu certificatul de grefa ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala Vio68 Vio68 in urma suspendarii permisului pentru alcool 0,1 pe 90 zile am depus o contestatie.intrebarea mea ar fi pot conduce daca nu ridic permisul de la politie?dupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mi-a fost retinut permisul pentru neacordare de prioritate ... Ionut1011 Ionut1011 Buna ziua! Mi-a fost retinur permisu pentru neacordare de prioritate 60 zile + amenda 870 . Amenda am platit-o dar eu depin de permis vara aceasta , as putea ... (vezi toată discuția)