avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Mi-a fost retinut permisul pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Mi-a fost retinut permisul pentru neacordare de prioritate ...

Buna ziua! Mi-a fost retinur permisu pentru neacordare de prioritate 60 zile + amenda 870 . Amenda am platit-o dar eu depin de permis vara aceasta , as putea sa fac contestatie pentru recapatarea permisului. Am citit ce acte am nevoie si tot , sunt curios unde se plateste taxa de timbru pentru certificatu de grefa , cand se plateste ? Sau m-ai intai depui dosaru si dupa platesti in ziua respectiva dupa numarul dosarului? Infierent daca castig sau nu , se va plati taxa de judecatorie sau alte cheltuieli pentru tot acest proces . Mentionez ca sunt din Bucuresti
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 21:44, 19 Iunie 2022
Clasic, o puteți plăti la primăria de sector. Sunt aplicații și pe internet, prin care puteți plăti aceasta taxa. Trebuie să depuneți la dosar, în 2 exemplare, dovada plății.

Certificat de grefa nu aveți neapărată nevoie, e suficient sa duceți o copie printata după ecranul în care apare dosarul dvs. înregistrat pe portalul justiției, atunci când doriți să vă luați permisul de la politie. Acolo, pe portal, vă veți urmări și dosarul.

Si e vreo plata pentru tot procesu de judecata?

latka a scris:

Clasic, o puteți plăti la primăria de sector. Sunt aplicații și pe internet, prin care puteți plăti aceasta taxa. Trebuie să depuneți la dosar, în 2 exemplare, dovada plății.

Certificat de grefa nu aveți neapărată nevoie, e suficient sa duceți o copie printata după ecranul în care apare dosarul dvs. înregistrat pe portalul justiției, atunci când doriți să vă luați permisul de la politie. Acolo, pe portal, vă veți urmări și dosarul.

Nu, dacă nu aveți avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat 60 zile neacordare prioritate pietoni. art 111/1/c ... Andra2105 Andra2105 Permis suspendat 60 zile neacordare prioritate pietoni. Art 111/1/c și 101/3/e Buna ziua, Mi s-au suspendat permisul pentru 60 de zile, am contestat în ... (vezi toată discuția)
Nu am ajuns la primul termen al cauzei, care vor fi consecintele? Sorcerer69 Sorcerer69 Buna ziua! Mi-a fost suspendat permisul de conducere pt. neacordare de prioritate la trecerea de pietoni. Am facut contestatie la Judecatorie, am cerut ... (vezi toată discuția)
Ptr recuperarea permisului de conducere cheffovidiu cheffovidiu Buna ziua, Ma numesc Ovidiu, am si eu o problema si sper sa ma ajuta-ti. In data de 28.10.2009 am avut accident rutier,eu fiind soferul, pentru motivul ... (vezi toată discuția)