avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Moștenire autoturism Bună ziua! Am moștenit un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Moștenire autoturism Bună ziua! Am moștenit un autoturism ...

Moștenire autoturism
Bună ziua!
Am moștenit un autoturism după moartea unchiului meu. Moștenirea vehiculului este menționat în certificatul de moștenitor.
Mașina nu a fost folosită mai mult de un an, prin urmare are ITP-ul expirat, asigurarea expirată și necesită și necesită și un control la mecanic. Cum procedez, dacă vreau să o folosesc?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:55, 18 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incepeti cu mecanicul, duceti-o dupa aceea la ITP, pe platforma, aduceti-o tot pe platforma acasa, inregistrati-o la primarie, faceti RCA si apoi programati-va la DRPCIV pentru transcriere pe numele dvs.
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 18 August 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itp expirat intr-un accident rutier ioana_2009 ioana_2009 As dori sa stiu daca un autoturism ce are ITP-ul expirat din septembrie 2007 poate incheia o polita de asigurare RCA in 2008?? Mentionez ca acest autoturism a ... (vezi toată discuția)
Radierea autoturismului catalinmail072007 catalinmail072007 Daca nu circul cu autoturismul, acesta va fi radiat din circulatie, dupa o anumita perioada, in lipsa RCA-ului sau a ITP-ului ? Mentionez ca ambele imi expira ... (vezi toată discuția)
Itp la un auto care nu a circulat pe drumurile publice enemarian enemarian Noi ne aflam in strainatate unde ne desfasuram activitatea,iar autoturismul personal se afla in tara in garaj cu toate actele in regula(RCA,care expira in ... (vezi toată discuția)